Logo Beesel
Ontwerpbestemmingsplan ‘vier woningen Sint Annastraat Reuver’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken op grond van artikel 3.8 bekend, dat met ingang van 24 mei 2012 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie en de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘vier woningen Sint Annastraat Reuver’. Het gaat om de kadastrale percelen gemeente Beesel, sectie K, nrs. 2717, 2718, 2719 en 2720, tevens het plangebied. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om binnen het plangebied in de toekomst 4 woningen te bouwen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen via de website www.beesel.nl →inwoners→bouwen en wonen→bestemmingsplannen→ter inzage liggende bestemmingsplannen. Het plan is eveneens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK te Reuver. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R. Geerards van de afdeling Grondgebied, via tel. 077-4749292.

Beesel, 23 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris.

T.P. Dassen-Housen, burgemeester.

Naar boven