Logo Bladel
Verleende omgevingsvergunning voor de realisatie van een geschakelde woning aan het Heeleind 79 te Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan ‘Kom Bladel’ een omgevingsvergunning is verleend op grond van artikel 2.1, eerste lid onder a en c en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de bouw van een geschakelde woning aan het Heeleind 79 te Bladel. De vergunning is een wijziging op een eerder verleende vergunning voor de realisatie van twee geschakelde woningen aan het Heeleind 77-79 te Bladel. Het besluit is op 15 mei 2012 naar aanvrager verzonden.

Tegen de ontwerpomgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. De vergunning is daarom ongewijzigd verleend. De verleende vergunning ligt met bijbehorende stukken tot en met 26 juni 2012 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk op afspraak. U kunt de stukken ook inzien via: www.bladel.nl/bestemmingsplannen.

Tegen dit besluit kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze. Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 26 juni 2012 (gedurende zes weken na de dag van verzending van het besluit aan aanvrager). Het beroepschrift moet u te sturen naar de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 27 juni 2012. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Naar boven