Logo Bladel
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘De Wijer-De Kuil te Hapert’

Burgemeester en wethouders van Bladel maken, op grond van artikel 3.8.van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 22 maart 2012 het bestemmingsplan ‘De Wijer-De Kuil te Hapert’ gewijzigd heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn een aantal wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn vermeld in de bij het raadsbesluit behorende ‘Ambtshalve nota van wijzigingen bestemmingsplan De Wijer-De Kuil te Hapert’ en in de ‘Behandelingsnotitie zienswijzen ontwerp bestemmingsplan De Wijer-De Kuil te Hapert’.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt inclusief bijbehorend raadsbesluit, de nota behandeling zienswijzen en de nota ambtshalve wijzigingen ter inzage van 22 mei tot en met 2 juli 2012 bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via: www.bladel.nl/bestemmingplannen .

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbende is, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken en iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de inzage termijn van 22 mei tot en met 2 juli 2012. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet, eerste tranche (Stb 2010, 289), is op het besluit van toepassing. Dit betekent onder meer, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. (NB: vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.)

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 3 juli 2012.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Miranda van Dijk van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361687).

Naar boven