Logo Loon op Zand
Ontwerpomgevingsvergunning bouw van een kinderdagverblijf aan de Blauwloop 3 te Loon op Zand

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een kinderdagverblijf aan de Blauwloop 3 te Loon op Zand.

De aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 24 mei tot en met woensdag 4 juli 2012 ter inzage in de gemeentewinkel van de gemeente Loon op Zand, gevestigd aan de Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Tevens zijn de stukken te vinden op www.loonopzand.nl

Tijdens deze periode kunnen zowel mondelinge als schriftelijke zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 5171 AA in Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw J.G.E. Wassenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, te bereiken via telefoonnummer 0416-289 277.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven