Logo Bronckhorst
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2010; Remmelinkdijk 10 Keijenborg, Velswijkweg 11 en Eeltinkweg 4 Zelhem’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2010; Remmelinkdijk 10 Keijenborg, Velswijkweg 11 en Eeltinkweg 4 Zelhem’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 24 mei t/m 4 juli 2012 voor eenieder ter inzage.

Het plan heeft betrekking op van drie agrarische bedrijven naar wonen en een ruitersportcentrum. Bij Velswijkweg 11 en 11a Zelhem zullen de agrarische bebouwing en de bedrijfswoning Velswijkweg 11 worden gesloopt. De bouw van een manege, bedrijfsruimten, stallen en twee bedrijfswoningen wordt mogelijk gemaakt. Daarnaast omvat het plan de bouw van drie aaneengebouwde woningen, vier aaneengebouwde woningen en vijf vrijstaande woningen. Velswijkweg 11a krijgt een woonbestemming.

Bij Remmelinkdijk 10 Keijenborg en Eeltinkweg 4 Zelhem wordt agrarische bebouwing gesloopt, de functie gewijzigd naar wonen en de percelen worden landschappelijk ingepast.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Zienswijze indienen?

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Hengelo (Gld.), 23 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst, de secretaris, A. van Hout.

De burgemeester, H.A.J. Aalderink

Naar boven