Logo Boxmeer
Ontwerpen omgevingsvergunning, verklaring van geen bedenkingen en ontheffing hogere grenswaarden bouwplan Jan Tooropstraat 1 / Beugenseweg te Boxmeer. (voormalige Pauluskerk)

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de volgende ontwerpbesluiten met het IDN NL.IMRO.0756.Bmr.JTooropstr1.ON01 ter inzage liggen:

  • 1. ontwerp omgevingsvergunning,

  • 2. ontwerpverklaring van geen bedenkingen gemeenteraad en

  • 3. ontwerp ontheffing hogere grenswaarde Wet geluidhinder.

De ontwerp beschikkingen hebben betrekking op de bouw van een wooncomplex, bestaande uit een appartementengebouw met daarin 38 woningen met daaronder en parkeerkelder, tussen de Jan Tooropstraat en de Beugenseweg te Boxmeer, daar waar de Pauluskerk stond.

De ontwerpen van de omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de ontheffing hogere grenswaarde Wet geluidhinder, liggen gedurende een termijn van 6 weken (van 23 mei tot en met 3 juli 2012) ter inzage in het gemeentehuis te Boxmeer, Raadhuisplein 1 te Boxmeer. De stukken kunt u ook raadplegen op de website van de gemeente Boxmeer: www.boxmeer.nl onder het kopje bekendmakingen / omgevingsvergunning, respectievelijk op de site www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder bij Burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer schriftelijke zienswijzen indienen tegen de ontwerp beschikkingen. Dit kan ook mondeling op afspraak bij de afdeling vergunningen.

Boxmeer, 22 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Boxmeer, de secretaris-directeur, H.P.M. van de Loo.

De burgemeester, K.W.T. van Soest.

Naar boven