Logo Boxmeer
Supermarkt 14 Oktoberplein Overloon

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘Supermarkt 14 Oktoberplein Overloon’

Het plan heeft betrekking op de mogelijkheid ter plaatse van de huidige panden 14-Oktoberplein 4 en 5 te Overloon een supermarkt te bouwen met daarboven 18 appartementen en onder de supermarkt een parkeerkelder. Met dit plan wordt de bestaande supermarkt aan de Vierlingsbeekseweg verplaatst.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 23 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer.

Het ontwerp is ook te raadplegen via: www.boxmeer.nl onder actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Omdat vanwege het wegverkeerslawaai de geluidsbelasting op de gevels van de geprojecteerde woningen de voorkeursgrenswaarde overschrijft, wordt tevens een ontwerpbesluit tot vaststelling hogere grenswaarde ter inzage gelegd.

Tot en met 3 juli 2012 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Boxmeer voor wat betreft het ontwerpbestemmingsplan. Zienswijzen op het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarde Wet geluidhinder dienen bij burgemeester en wethouders te worden ingediend. Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op de ontwerpen kunt u contact opnemen met de afdeling vergunningen, Henk Verberk.

Boxmeer, 22 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Boxmeer, de secretaris-directeur, H.P.M. van de Loo.

De burgemeester, K.W.T. van Soest.

Naar boven