Bestemmingswijziging ‘Boerestreek 21 te Lippenhuizen’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders hebben op 17 januari 2012 een wijziging van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ ongewijzigd vastgesteld.

Met ingang van maandag 23 januari 2012 ligt het wijzigingsplan gedurende zes weken ter inzage. U kunt het wijzigingsplan inzien bij de receptie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 te Beetsterzwaag of op de gemeentelijke website www.opsterland.nl. U vindt het wijzigingsplan onder Wonen en leven/ Bouwen en verbouwen/Ruimtelijke plannen/Bestemmingsplannen ter inzage.

Strekking van het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat er een manege en paardenpension wordt gevestigd op het perceel Boerestreek 21 in Lippenhuizen.

Reageren?

Gedurende de termijn dat het bestemmingsplan ter inzage ligt, kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor meer informatie kunt op terecht op www.opsterland.nl of contact opnemen met de frontoffice van het cluster vergunningen, telefoonnummer (0512) 386283.

Beetsterzwaag, 17 januari 2012

Naar boven