Logo Oegstgeest
Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Voscuyl-Bloemenbuurt’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Voscuyl-Bloemenbuurt’ gedurende 6 weken ter inzage ligt (art 3.8 Wro; afdeling 3.4 Awb).

Het plan ligt ter inzage met ingang van vrijdag 25 mei 2012 tot en met donderdag 5 juli 2012, gedurende 6 weken.

Het gebied van het ontwerpbestemmingsplan wordt globaal begrensd door het Oegstgeesterkanaal in het noorden, de Frans Halslaan/Admiraal de Ruyterlaan en de Rhijngeesterstraatweg in het oosten, M.H. Tromplaan en de Rijnzichtweg in het zuiden en de A44 in het westen.

Het bestemmingsplan heeft een conserverend karakter en maakt geen ontwikkelingen mogelijk.

Gedurende deze periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de centrale balie van het gemeentehuis Rhijngeesterstraatweg 13 in Oegstgeest op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast is het plan toegankelijk via de website van de gemeente www.oegstgeest.nl in de rubriek ‘wonen en burgerzaken’. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de terinzagetermijn kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest. Voor meer informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening op telefoonnummer 071 51 91 793.

In de vergadering van de commissie Ruimte van 14 juni wordt de gelegenheid geboden voor het mondeling inspreken. Indien u van dit spreekrecht gebruik wilt maken, dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de Griffie op telefoonnummer 071 51 91 793. U dient zich vóór 12.00 uur op de dag van de vergadering aan te melden bij de Griffie.

Naar boven