Logo Groningen
Kennisgeving beschikkingen Schakelweg 2, 9936 HD te Farmsum

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en de Waterwet aan North Water Afvalwater B.V. vergunningen hebben verleend:

   

Voor:

een inrichting voor het zuiveren van zout afvalwater (ZAWZI) en het lozen van afvalwater op het Zeehavenkanaal te Delfzijl

Locatie:

Schakelweg 2, 9936 HD te Farmsum

Type:

integraal

Gedeputeerde Staten van Groningen zijn het bevoegd gezag voor het verlenen van de vergunning in het kader van de Wabo. Rijkswaterstaat Noord-Nederland is het bevoegd gezag voor het verlenen van de Watervergunning. Omdat de aanvragen gelijktijdig zijn ingediend en inhoudelijk samenhangen, worden deze gecoördineerd afgehandeld. Gedeputeerde Staten zijn met de coördinatie van deze procedure belast.

Tegen het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning zijn zienswijzen ingebracht. Deze zienswijzen en de behandeling daarvan, zijn beschreven in het definitieve besluit.

De aanvragen, de beschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 mei tot en met 10 juli 2012 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage:

  • in het gemeentehuis te Delfzijl, J. van den Kornputplein 10

  • In het provinciehuis in Groningen. U kunt zich melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 in Groningen.

Beroep

Tegen de beschikking(en) kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking(en).

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking(en).

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking(en).

  • Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De beschikkingen worden na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

De beschikkingen worden niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Groningen, postbus 781, 9700 AT Groningen.

De omgevingsvergunning Wabo is ook in te zien op:

www.provincieGroningen.nl

Naar boven