Logo Edam-Volendam
Bestemmingswijziging Wijngaardsgracht 2 vaststellingspublicatie

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij – met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a Wro – bij besluit van 15 mei 2012 het wijzigingsplan voor het perceel ‘Wijngaardsgracht 2’ hebben vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan voorziet aldaar in een wijziging van de bestemming ‘Detailhandel’ en ‘Bedrijfserf a’ naar de bestemming ‘Woondoeleinden’ en ‘Erf a’.

De betreffende stukken liggen met ingang van woensdag 30 mei 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de afdeling VROM, sectie Ruimtelijke Ontwikkeling, op de locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam. Ook zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijke website www.edam-volendam.nl.

Gedurende de zes weken termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het ontwerp hebben ingediend, tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingbesluit treedt in werking daags na afloop van vorengenoemde beroepstermijn.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens – gedurende de beroepstermijn – een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen. De werking van het besluit wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Edam-Volendam, 29 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam, de secretaris, D.K.W. Hendriks.

De burgemeester, W.J.F.M. van Beek.

Naar boven