Logo Terschelling
Ontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitkader Brede School West-Terschelling

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt vanaf vrijdag 25 mei 2012 t/m donderdag 5 juni 2012 ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘West-Terschelling – Dennenweg (Brede School)’.

Het bestemmingsplan biedt een nieuwe juridisch-planologische regeling voor de realisatie van een brede school op de locatie van de huidige Prinses Margrietschool aan de Parnassiaweg/Dennenweg te West-Terschelling.

Voor de ontwikkeling in het plangebied is ook een nieuw beeldkwaliteitkader opgesteld. Dit kader geeft welstandscriteria waaraan de nieuwbouw moet voldoen. Na vaststelling maakt het beeldkwaliteitkader deel uit van de welstandsnota van de gemeente Terschelling.

Het ontwerpbestemmingsplan, waarvan het beeldkwaliteitkader onderdeel uitmaakt, kan worden ingezien op het gemeentehuis, Burgemeester van Heusdenweg 10A te West – Terschelling. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.terschelling.nl. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitkader ter inzage liggen kan eenieder zijn of haar zienswijzen kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door een brief te sturen aan de raad van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West – Terschelling of mondeling door het maken van een afspraak met de Afdeling Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0562-446244.

Naar boven