Logo Deventer
Bestemmingsplan ‘Partiële herziening geluidzone industrielawaai Bergweide’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 24 mei 2012 tot en met 4 juli 2012 ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 18 april 2012 vastgestelde bestemmingsplan ‘Partiële herziening geluidzone industrielawaai Bergweide’

Inhoud

Het bestemmingsplan legt de geluidzone van industrieterrein Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark-Veenoord vast. Daarnaast wordt de huidige planologische situatie vastgelegd. In het bestemmingsplan zijn geen nieuwe ontwikkelingen voorzien.

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P265-VG01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P265-/NL.IMRO.0150.P265-VG01/.

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan inzien bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70), de Wijkbibliotheek in Colmschate (Flora 259) en de Wijkwinkel in de Rivierenwijk (Spuistraat 48).

Reageren

Gedurende de genoemde termijn dat het bestemmingsplan ter inzage ligt, kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan heeft ingediend en belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot het college van burgemeester en wethouders te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven