Ontwerpbestemmingsplan Galecopperbrug, Westraven

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken bekend dat met ingang van 9 juni 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Galecopperbrug, Westraven.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied omvat de Galecopperbrug en een deel van het talud van de rijksweg A12 ten westen van de brug.

De hoofddoelstelling van het bestemmingsplan is de renovatie van de Galecopperbrug planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart) ligt met ingang van donderdag 9 juni 2011 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 20 juli 2011 ter inzage bij:

  • Informatiecentrum gemeente Utrecht

    Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur. Vanaf 4 juli tot en met 12 augustus open van 13.00 tot 17.00 uur en donderdag tot 19.30 uur;

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen van StadsOntwikkeling

    Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur;

  • Wijkbureau Zuidwest

    Marco Pololaan 71, Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de vakantieperiode en feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken. Daarnaast moeten de digitale ruimtelijke plannen worden gepubliceerd via een landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale bestemmingsplan via de landelijke website is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies. Op deze landelijke website zijn geen onderzoeksrapporten van het bestemmingsplan in te zien.

De gemeente Utrecht biedt de bestemmingsplannen inclusief onderzoeksrapporten ook aan via de gemeentelijke website, www.utrecht.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

De gemeenteraad van Utrecht

p/a Stadsontwikkeling

De heer P.H. Meijer

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: 'Ontwerpbestemmingsplan Galecopperbrug, Westraven'

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030-2860278) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. De terinzagetermijn loopt tot en met 21 juli 2011

U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven