Ontwerpbestemmingsplan Cereol, Oog in Al

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken bekend dat met ingang van 9 juni 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Cereol, Oog in Al.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied van het bestemmingsplan wordt begrensd door het verlengde van de Mozartlaan, het Merwedekanaal en het verlengde van de Everard Meijsterlaan/ park Oog in Al.

Het doel van het bestemmingsplan is om de juridisch planologische basis te bieden voor de herontwikkeling van het voormalige Cereolterrein. Het plan voorziet in de bouw van woningen en realisering van maatschappelijke en commerciële functies. Het bestemmingsplan richt zich in hoofdzaak op het vastleggen van de gebruiks- en bouwmogelijkheden voor deze functies.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan bestaande uit een toelichting, regels (voorschriften), een verbeelding (plankaart) en bijlagen, ligt met ingang van 9 juni 2011 gedurende zes weken, dus tot en met 20 juli 2011, ter inzage bij:

  • Informatiecentrum gemeente Utrecht

    Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 17.00 uur en donderdag tot 19.30 uur. Vanaf 4 juli tot en met 12 augustus open van 13.00 tot 17.00 uur en donderdag tot 19.30 uur.

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen van StadsOntwikkeling

    Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  • Wijkbureau West

    Groeneweg 54a, Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Tijdens de vakantieperiode en feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken. Daarnaast moeten de digitale ruimtelijke plannen worden gepubliceerd via een landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale bestemmingsplan via de landelijke website is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies. Op deze landelijke website zijn geen onderzoeksrapporten van het bestemmingsplan in te zien.

De gemeente Utrecht biedt de bestemmingsplannen inclusief onderzoeksrapporten ook aan via de gemeentelijke website, www.utrecht.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging, van 9 juni tot en met 20 juli 2011 kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

De gemeenteraad van Utrecht

p/a Afdeling Stedenbouw en Monumenten,

De heer drs. S. de Boer

Postbus16200

3500 CE UTRECHT

Graag op de brief en envelop aangeven ‘ontwerpbestemmingsplan Cereol, Oog in Al’

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030-286 0281) een afspraak maken tot drie dagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven