ontwerpbestemmingsplan wijzigingsplan Trees Kinstraat, Vliegende Vennen Oost

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen maakt bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘wijzigingsplan Trees Kinstraat, Vliegende Vennen Oost’ met ingang van 9 juni 2011 ter inzage ligt. Met dit wijzigingsplan wordt een perceel met de bestemming woondoeleinden omgezet naar de bestemming Bedrijfsdoeleinden II (B(A)II). Voor bebouwing en gebruik gelden de regels van het bestemmingsplan ‘Vliegende Vennen Oost’behorende bij de bestemming Bedrijfsdoeleinden II (artikel 10 van de planregels).

Zienswijzen

Belanghebbenden krijgen de gelegenheid mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. We leggen het ontwerpbestemmingsplan daarvoor 6 weken ter inzage. Zienswijzen moeten binnen deze termijn bij ons zijn ingediend.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van met ingang van 9 juni 2011 tot en met 20 juli 2011 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen.

Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in de bibliotheek te Gilze en te Rijen.

We plaatsen het ontwerpbestemmingsplan bovendien op de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl). Het bestemmingsplan vindt u in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’, onder ‘Bestemmingsplannen in procedure’ en vervolgens ‘wijzigingsplan Trees Kinstraat, Vliegende Vennen Oost’.

Inspraakreactie aan ons doorgeven

Wilt u een schriftelijke zienswijze indienen? Stuur dan uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Bel dan naar dhr. A.v.d.Groes van de gemeente Gilze en Rijen, telefoonnummer: 0161-290271 en bij afwezigheid naar dhr. H.Overbeeke, tel. 290391.

Rijen,, 6 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,

de secretaris,

R. Wiersema.

De waarnemend burgemeester,

J. Boelhouwer.

Naar boven