Ontwerpomgevingsvergunning Jongerenontmoetingsplaats (JOP) Zuidzaksedijk (ong.) te Heinkenszand

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat zij in het kader van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de Zuidzaksedijk (ongenummerd) te Heinkenszand.

Inhoud plan

Het plan waarvoor vergunning is aangevraagd, behelst het plaatsen van twee containers die dienst zullen doen als Jongerenontmoetingsplaats (JOP) aan de Zuidzaksedijk (ongenummerd) te Heinkenszand. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Borsels Buiten’.

Activiteiten omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders zijn, gelet op 2.1 van de Wabo, voornemens medewerking te verlenen aan het plan door middel van het verlenen van een omgevingsvergunning voor:

  • het bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

In de vergunning zal een instandhoudingtermijn van vijf jaar worden opgenomen.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit samen met de bijbehorende stukken inzien vanaf 9 juni 2011 t/m 20 juli 2011 in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het project ter inzage legt.

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Bouwen en Wonen. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238424.

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit en u belanghebbende bent.

Heinkenszand, 8 juni 2011

Naar boven