Inwerkingtreding bestemmingsplan ‘Provincialeweg’

Met ingang van 19 mei 2011 is het bestemmingsplan ‘Provincialeweg’ NL.IMRO.0505.BP178Provincialewe-3001) in werking getreden.

Om de doorstroming te bevorderen, is het noodzakelijk om de Provincialeweg op een aantal plaatsen te verbreden. Deze verbredingen zijn op een aantal punten in strijd met het geldende bestemmingsplan Dubbeldam. Dit is de aanleiding voor het bestemmingsplan ‘Provincialeweg’. Het plangebied bestaat uit twee delen. Het westelijke deel betreft het kruispunt van de Provincialeweg met de Noordhoevelaan tot het kruispunt met de Vissersdijk. Het oostelijke deel betreft het kruispunt van de Provincialeweg met de Visserstuin en de Recklinghausenweg.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is geen beroep bij de Raad van State ingesteld. Daardoor is dit besluit op 19 mei 2011 in werking getreden en onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan is in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen en kan op verzoek ook worden ingezien bij de balie in het Stadskantoor, Spuiboulevard 300. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer: (078) 770 49 02.

Dordrecht, 8 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven