Ontwerpbestemmingsplan ‘Verzamelplan Nootdorp’ en sluiten anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat van donderdag 9 juni 2011 tot en met woensdag 21 juli 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Verzamelplan Nootdorp’ met bijbehorende stukken voor eenieder, tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Oranjeplein 1 te Pijnacker, ter inzage ligt. Op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening jo. artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening geven burgemeester en wethouders tevens kennis van het sluiten van een anterieure overeenkomsten voor de locaties ’s-Gravenweg 30, Geerweg tussen 13 en 19 en Dorpsstraat 82–90. De overeenkomst is aangegaan tussen de gemeente Pijnacker-Nootdorp en de initiatiefnemers voor de ontwikkelingen van voornoemde percelen.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende relevante stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.pijnacker-nootdorp.nl (inwoners/ruimtelijkeplannen).

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor een 16 tal locaties in de kern Nootdorp. Te weten Hoogeveenseweg 12, Sportparkweg 10, Frienshipring 12, Gildeweg, Hofweg, Dakota, Kievietsbloem, Kortelandseweg 2, Texel en omgeving, ’s-Gravenweg 30, Dorpsstraat 82 t/m 90, Penningkruid 9, Zwanenbloem 15–29, Geerweg 61, Geerweg tussen 13 en19, en geerweg 30–32. Het bestemmingsplan dient zowel een aantal woningbouwprojecten mogelijk te maken, als ook ter reparatie van vigerende plannen binnen de kern Nootdorp.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Bouwen, Wonen en Bedrijven. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Pijnacker-Nootdorp, 08 mei 2011

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven