Ontwerpbestemmingsplannen Kom Eck en Wiel, Kom Ingen en Kom Kerk-Avezaath.

De gemeente Buren maakt bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen voor de Kom Eck en Wiel, Kom Ingen en Kom Kerk-Avezaath vanaf maandag 6 juni ter inzage liggen.

Wat regelt het ontwerpbestemmingsplan Kom Eck en Wiel?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de bebouwde kom van Eck en Wiel. Het plangebied betreft de kern Eck en Wiel. Het gaat hier om een zogenaamd conserverend bestemmingsplan. Dit is een plan dat uitgaat van het in stand houden van de situatie zoals deze nu grotendeels is (qua gebruik en bebouwing).

Wat regelt het ontwerpbestemmingsplan Kom Ingen?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de bebouwde kom van Ingen. Het plangebied betreft het dorp Ingen exclusief de buurtschappen ten noorden ervan en het nieuwe plan voor Het Woud. Het gaat hier om een zogenaamd conserverend bestemmingsplan. Dit is een plan dat uitgaat van het in stand houden van de situatie zoals deze nu grotendeels is (qua gebruik en bebouwing).

Wat regelt het ontwerpbestemmingsplan Kerk-Avezaath?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de bebouwde kom van Kerk-Avezaath. Het plangebied betreft het dorp Kerk-Avezaath exclusief nieuwe ontwikkelingen zoals het plan Teisterbant. Het gaat hier om een zogenaamd conserverend bestemmingsplan. Dit is een plan dat uitgaat van het in stand houden van de situatie zoals deze nu grotendeels is (qua gebruik en bebouwing).

Hoe kunt u de bestemmingsplannen inzien?

De ontwerpbestemmingsplannen Kom Eck en Wiel, Kom Ingen en Kom Kerk-Avezaath met bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage. De periode start 6 juni 2011 en loopt tot en met 17 juli 2011. U kunt in deze periode de stukken inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 in Maurik. Dagelijks open van 9.00 tot 12.00 uur.

De plannen zijn ook te zien via www.buren.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

De volgende bronbestanden zijn beschikbaar:

  • Voor de Kom Eck en Wiel via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214.ECKBP20100001-on01

  • Voor de kom Ingen, Kom via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214.INGBP20100002-on01

  • Voor de kom Kerk-Avezaath via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214.KERBP20100001-on01

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tot en met 17 juli 2011 kunt u reageren op de plannen. Iedereen kan zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan.

Uw zienswijze kunt u:

  • toesturen naar de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik;

  • mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 0344);

  • digitaal indienen. Zie hiervoor www.buren.nl en ga naar Leven in Buren / Digitale balie / Formulieren

Maurik, 6 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Buren.

Naar boven