Omgevingsvergunning voor het oprichten van een opslagloods ten behoeve van de bedrijfsmiddelen van groepsaccommodatie

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 2.1, eerste lid, sub a en c juncto 2.12, eerste lid, sub a, categorie 3 van de Wabo een omgevingsvergunning voor het oprichten van een opslagloods ten behoeve van de bedrijfsmiddelen van groepsaccommodatie Stevenshof te Stevensbeek aan de Bethaniëstraat 2-4, 5844 AV te Stevensbeek is verleend.

Inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 9 juni 2011 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klant Contact Centrum, balie bouwzaken. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1702.6PBBethaniestraat2-VA01

Beroep

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Een beroepschrift dient te worden gericht aan de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Het besluit treedt in werking de zevende week na bekendmaking tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Dit verzoek kan alleen gelijktijdig of na het instellen van beroep worden ingediend.

Naar boven