Bekendmaking vaststelling gewijzigd projectbesluit en verleende bouwvergunningen 1e fase ‘Bos en Duin’

Burgemeester en wethouders van Soest maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en de bouwvergunningen 1e fase zijn verleend voor de bouw van 22 woningen op het perceel Bosstraat 80 en omgeving (Bos en Duin) te Soest.

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunningen 1e fase met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 2 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het loket is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur–13.00 uur en op donderdag tussen 08.30–20.00 uur en bij Idea, kunstcentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

U kunt de stukken ook digitaal raadplegen op:www.soest.nl/bestemmingsplannen (Projectbesluiten).

Tegen de vaststelling van het projectbesluit in samenhang met de verleende bouwvergunningen 1e fase kan gedurende de ter inzage termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht bij de gemeenteraad van de gemeente Soest. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Tevens kan eenieder beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht bij de vaststelling van het projectbesluit ten opzichte van het ontwerpplan.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht (Sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht), indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het besluit van de gemeenteraad van de gemeente Soest treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven