Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘De Wiek’

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 2 juni 2011 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘De Wiek’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft als doel om de beoogde waterberging, de wenselijke natuurontwikkeling en enkele nieuwe bebouwingsmogelijkheden in het gebied mogelijk te maken.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Wiek’ en de daarbij behorende stukken liggen van 2 juni tot en met 13 juli 2011 ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest, alsmede bij Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest.

Het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur en 13.00 uur en op donderdag tussen 08.30 en 20.00 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via internet:www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende deze periode van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer mr. S.F. Supusepa, telefoon 035-6093470.

Naar boven