Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan Bedrijventerrein Zuidpolder, gemeente Eemnes

Met ingang van 6 juni 2011 liggen gedurende zes weken voor eenieder ter inzage

  • het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Zuidpolder (NL.IMRO.0317.E008BPBedr.terr.zp-1121), ex artikel 3.8, lid 1 Wro en

  • het ontwerpexploitatieplan Bedrijventerrein Zuidpolder 2011, ex artikel 6.12 Wro

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied zuidelijk van het bestaande bedrijventerrein Bramenberg en wordt aan de westzijde begrensd door de Rijksweg A27 en aan de zuid- en oostzijde door het landelijk gebied. De uitbreiding van het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van ca. 4 ha. Het ontwerpexploitatieplan heeft betrekking op het verhalen van kosten op de grondeigenaren in het gebied van het Bedrijventerrein Zuidpolder die verband houden met de ontwikkeling van het bedrijventerrein.

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan liggen ter inzage bij het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur.

Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien via www.eemnes.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatie-plan indienen bij de gemeenteraad. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. De contactpersoon is de heer H. de Jong (035-7513164).

Naar boven