Dorpsstraat 38 te Ledeacker, vaststelling bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis maken bekend dat de gemeenteraad in hun vergadering van 9 mei 2011 het bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 38, Ledeacker’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de functiewijziging c.q. verruiming van het voormalige dorpshuis ‘Op ’t Leecke’. Het plangebied is gelegen aan de Dorpsstraat 38, 5846 AA te Ledeacker.

Hogere waarden Wet geluidhinder

Vanwege het overschrijden van de voorkeursgrenswaarden Wet geluidhinder hebben burgemeester en wethouders op 29 maart 2011 besloten tot vaststelling van hogere waarden voor de geluidsbelasting op de gevel van de bebouwing op dit perceel.

Overeenkomstig de Wet Geluidhinder ligt het besluit voor de vaststelling van de hogere grenswaarden gelijktijdig met het bestemmingsplan ter inzage.

Inzien

Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 3 juni 2011 bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Brink 3 in Sint Anthonis, voor eenieder ter inzage. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan met deze bekendmaking. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Klant Contact Centrum, te bereiken op telefoonnummer (0485) 388 888.

Inwerkingtreding

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van 6 weken. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven