Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Midwolda-Partiële herziening 2011’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt, maken ingevolge het bepaalde in de gemeentelijke inspraakverordening, bekend dat met ingang van 2 juni 2011 tot en met 14 augustus 2011 ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan ‘Midwolda-Partiële herziening 2011’.

Het voorontwerp is opgesteld met inachtneming van de bepalingen van de inmiddels in werking zijnde Omgevingsverordening Groningen en de bestreden delen in de partiële herziening uit 2009 worden thans opnieuw planologisch geregeld.

De essentie van de door de gemeenteraad van Scheemda vastgestelde bestemmingsplan wordt niet aangetast, maar deze wordt op onderdelen genuanceerd c.q. aangevuld vanwege de afstemming op de Omgevingsverordening.

Een tweede onderdeel in deze herziening is de afstemming van het bestemmingsplan op de recente aanwijzing/uitbreiding van het beschermde dorpsgezicht van Oostwold.

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Midwolda-Partiële herziening 2011’ ligt ter inzage in het gemeentehuis, Johan Modastraat 6 te Winschoten. Op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur kan het voorontwerp worden ingezien in het gemeentehuis.

Verder is het voorontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen.

De plancode van het voorontwerpbestemmingsplan ‘Midwolda-Partiële herziening 2011’ is:

NL.IMRO.1895.10BP0001-0201. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Tijdens de tervisielegging van het voorontwerpbestemmingsplan kunnen ingezetenen van de gemeente Oldambt en belanghebbenden een inspraakreactie geven op het voorontwerpbestemmingsplan. De inspraakreacties dienen te worden gezonden aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten.

Indien er behoefte bestaat aan het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u zich wenden tot cluster Ruimtelijke Plannen en Beleid, dhr. E.A. Abbas.

Naar boven