Vastgesteld projectbesluit realisatie aangepaste woning Vogelwikke Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit is genomen ten aanzien van de bestemmingsplannen ‘Kom Bladel 2010’ en ‘Buitengebied Bladel 2010’ en dat gelijktijdig een bouwvergunning is verleend voor de realisatie van een aangepaste woning aan de Vogelwikke te Bladel, op perceel kadastraal bekend BDL01 sectie H 1855 en 1856. Tegen het ontwerpbesluit is één zienswijze ingediend. Deze zienswijze heeft niet tot aanpassing van het plan geleid.

Het vastgestelde projectbesluit ligt inclusief bijbehorende stukken van 6 juni tot en met 18 juli 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via: www.bladel.nl/bestemmingsplanraadplegen.

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbend is;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat kan zijn geweest bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze tegen het ontwerp projectbesluit kenbaar te maken

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging van 6 juni tot en met 18 juli 2011. Het beroepschrift moet u sturen naar de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. Het projectbesluit treedt in werking met ingang van 19 juli 2011. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over dit projectbesluit kunt u contact opnemen met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, tel. 0497 361 636.

Bladel, mei 2011

Naar boven