Ontwerpwijzigingsplan De Schiphorst

Burgemeester en wethouders van Meppel maken bekend, op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, het voornemen te hebben het wijzigingsplan ’Staphorsterweg 2 De Schiphorst’ vast te stellen.

Bovengenoemd plan is een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ dat door de gemeenteraad is vastgesteld op 3 september 2009 en is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten op 13 april 2010.

De bestemming ‘Agrarisch gebied met waarden-Landschappelijke waarden’ van het perceel Staphorsterweg 2, voorzien van een agrarisch bouwvlak, wordt gewijzigd in de bestemming ‘Wonen’.

Waar kunt u het ontwerpwijzigingsplan inzien?

Het ontwerpwijzigingsplan (toelichting, regels, planverbeelding en bijlagen) ligt op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 2 juni tot en met 13 juli 2011 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 t/m 20.00 uur.

Het plan kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Meppel. Ga naar www.meppel.nl vervolgens in de linkerkolom ‘direct naar’ bestemmingsplannen. Vervolgens kunt u hier het ontwerpwijzigingsplan ’Staphorsterweg 2 De Schiphorst’raadplegen.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder reageren. Zienswijzen met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het loket Stad en Ruimte via het telefoonnummer 140522.

Meppel, 1 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Meppel.

Naar boven