Bekendmaking ontwerpbesluit bouwvergunning en ontwerpprojectbesluit Stadscentrum Kerngebied I 1998-9 (Lange Hezelstraat 59)

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, aan de gemeenteraad voor te stellen het projectbesluit Stadscentrum Kerngebied I 1998-9 (Lange Hezelstraat 59) te nemen.

Het projectgebied betreft een deel van het perceel Lange Hezelstraat 59 te Nijmegen. In het projectgebied is het geheel plaatsen van een (rokers)overkapping voorzien.

Inzage

Met ingang van 2 juni 2011 ligt het ontwerpbesluit bouwvergunning en het ontwerpprojectbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Het digitale (ontwerp)projectbesluit is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PB4W9-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.PB4W9-ON01

Daarnaast is het ontwerpbesluit bouwvergunning en het ontwerpprojectbesluit als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Tot en met woensdag 13 juli 2011 (6 weken) kunnen belanghebbenden een zienswijze inzake de genoemde ontwerpbesluiten kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Stadsontwikkeling (bureau G230), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven