Projectbesluit en bouwvergunning zorghotel Charloisse Lagedijk 951 ter inzage

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois maakt bekend dat zij op 18 mei 2011 een projectbesluit heeft genomen voor:

Het continueren van een zorginstelling/verpleeghuis aan de Charloisse Lagedijk 951

De desbetreffende bouwvergunning is op 25 mei 2011 onder mandaat verleend door hoofd vergunningen van Stadsontwikkeling.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijlagen liggen van maandag 6 juni 2011 tot en met maandag 18 juli 2011 voor eenieder ter inzage op de secretarie van de deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11, 3083 DA Rotterdam.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijk website www.wonen.rotterdam.nl/wonen_en_leven. Daar klikt u vervolgens op de linkerrij op ‘bestemmingsplannen’, vervolgens kunnen de stukken worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Tegen het projectbesluit en bouwvergunning kan, gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij/zij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbak Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen het projectbesluit en de bouwvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbak. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam-Charlois, 1 juni 2011

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois,

de secretaris,

J.W.E. van de Poel.

De voorzitter,

E.P.E. Goverde.

Naar boven