Wijzigingsplan Vestdijk 47A te Middelbeers

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het wijzigingsplan Vestdijk 47A op 24 mei 2011 is vastgesteld. Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk het aanwezige bouwvlak aan de Vestdijk 47A te verschuiven. Het wijzigingsplan en de bijbehorende relevante stukken liggen vanaf donderdag 2 juni 2011 tot en met woensdag 13 juli 2011 ter inzage op het gemeentehuis. Ook kunt u het wijzigingsplan raadplegen via de gemeentelijke internetsite www.oirschot.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u het niet eens met het wijzigingsplan?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit vermelden. Ook geeft u aan waarom u het niet eens bent met het wijzigingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Wie kan er beroep instellen?

Op het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Hierdoor kunt u alleen beroep instellen als u belanghebbende bent en ook kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze kenbaar te maken.

In werking?

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is besloten.

Oirschot, 1 juni 2011

Jos van Hout,

secretaris.

Ruud Severijns,

burgemeester.

Naar boven