Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Brandweerkazerne Goedereede’ te Goedereede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan voor een nieuwe brandweerkazerne te Goedereede ter inzage legt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, is gelegen tussen de N57, de Vissersweg en de Koningspleisterplaats.

De aanleiding betreft het feit dat de huidige brandweerkazerne niet meer voldoet aan de eisen van de tijd. De Veiligheidsregio Rijnmond is voornemens om de brandweerkazerne op een andere locatie dan de huidige te vervangen door nieuwbouw die voldoet aan de eisen van deze tijd.

In verband met het bovenstaande liggen de hierna te noemen bescheiden met ingang van 6 juni 2011 tot en met 18 juli 2011 gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor eenieder ter inzage bij de Publieksbalie, Tramlijnweg 2, 3252 BR Goedereede.

Gemelde stukken zijn in voornoemde periode tevens te raadplegen via de gemeentelijke website: www.goedereede.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het betreft:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Brandweerkazerne Goedereede’.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze ten aanzien van bovenstaande schriftelijk en mondeling (na afspraak met het cluster RO van de gemeente Goedereede) kenbaar maken. Zienswijzen ten aanzien van het voorontwerpbestemmingsplan dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Voor meer informatie over de vooraankondiging kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Goedereede (0187 – 491500).

Goedereede, 31 mei 2011

Naar boven