Omgevingsvergunning 10 chalets Seffenterstraat Vaals

Burgemeester en wethouders van Vaals maken bekend dat op 02-02-2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor:

  • A. het afwijken van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan ‘Selzerbeek’,

  • B. het oprichten van 10 chaletwoningen op het perceel Seffenterstraat 55 te VAALS, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 8785.

Aangezien het college voornemens is voor de aanvraag een vergunning te verlenen met gebruikmaking van de afwijkingsbevoegdheid als beschreven in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met de voorbereidingsprocedure als beschreven in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ligt met ingang van 6 juni 2011 gedurende zes weken de bovengenoemde ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis.

Op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan eenieder gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders van Vaals, Postbus 450, 6290 AL Vaals.

Wij maken u erop attent, dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven