Vaststelling bestemmingsplan Heierkerkweg 7A

De gemeenteraad van Venlo heeft in zijn vergadering van 27 april 2011 het bestemmingsplan Heierkerkweg 7A vastgesteld (artikel 3.1 en 3.8 Wet ruimtelijke ordening). De ingediende zienswijze is hierbij gegrond verklaard. Bij de vaststelling zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.naar aanleiding van de zienswijze in de regeling van de hoogspanningsleiding wijzigingen aangebracht.

Het bestemmingsplan wijzigt de huidige agrarische bestemming van het perceel Heierkerkweg 7A in Venlo (gemeente Venlo, sectie X, nrs. 131, 442 en 564 (ged)) naar een woonbestemming, zodat de bestaande woning als burgerwoning kan worden gebruikt.

Het vaststellingsbesluit ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 9 juni 2011 gedurende zes weken (tot en met 20 juli 2011) ter inzage in de Stadswinkel Venlo (receptie/centrale balie) aan de Prinsessesingel 30 te (5911 HT) Venlo. Het bestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd via www.venlo.nl (via Wonen en Milieu, Structuurvisies) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de termijn van 6 weken waarbinnen het vaststellingsbesluit ter inzage ligt, op grond van het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Venlo, 8 juni 2011

Naar boven