Ontwerpbestemmingsplan De Klomp Oost ‘ Rondweg’

Van dinsdag 7 juni tot en met maandag 18 juli 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan De Klomp Oost ‘Rondweg’ met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de aanleg van een rondweg tussen de rijksweg A12, het bedrijventerrein ‘De Batterijen’ en station Veenendaal – De Klomp. Deze Rondweg is een verlenging van de oostelijke rondweg van Veenendaal. De weg loopt vanaf de bestaande Rondweg Veenendaal Oost bij de A12 door naar het noorden. Net voor de spoorlijn Utrecht – Arnhem buigt de weg naar het westen en kruist het nieuw in te richten kruispunt met de Veenendaalseweg ten zuiden van de spoortunnel en ontsluit bedrijventerrein De Batterijen.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  •  een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM Ede of per fax (0318) 680 180;

  •  een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij M.P. Riemersma, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 869.

Naar boven