Heroverwegingsbesluit goedkeuring bestemmingsplan Landelijk Gebied

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Gelderland op 29 april 2011 een heroverwegingsbesluit hebben genomen met betrekking tot de goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied'.

Bij besluit van 11 september 2009 hebben Gedeputeerde Staten het bestemmingsplan gedeeltelijk goedgekeurd. Tegen dit besluit is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling d.d. 22 december 2010 hebben Gedeputeerde Staten voor de percelen aan de Lentsesteeg 2 en Lentsesteeg 13 te Rheden een besluit genomen tot heroverweging van de goedkeuring van het bestemmingsplan Landelijk gebied.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen van 2 juni 2011 tot en met 13 juli 2011 ter inzage in het gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg.

De stukken kunnen ook worden ingezien op de dinsdagavond in het gemeentehuis en wel van 17.30 tot 20.00 uur. Zij zijn tevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.rheden.nl.

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door degene die zich tijdig tot gedeputeerde staten heeft gewend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het beroep kan worden ingesteld gedurende de termijn van terinzageligging.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Het adres van de (Voorzitter van de) Afdeling bestuursrecht-spraak is Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag.

De Steeg, 1 juni 2011

Naar boven