Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan Bommerigerweg 21 te Mechelen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem maken bekend dat zij bij besluit van 17 mei 2011 het wijzigingsplan ‘Bommerigerweg 21 te Mechelen’ gewijzigd hebben vastgesteld.Het wijzigingsplan is vastgesteld met toepassing van artikel 3.6 en artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het slopen van de voormalige rundveestallen en het realiseren van één (compensatie)woning op het perceel kadastraal bekend Wittem, sectie L, nummers 192 en 193 plaatselijk bekend Bommerigerweg 21 te Mechelen.

Zienswijze

Tegen het wijzigingsplan is één zienswijze aan het college kenbaar gemaakt. Deze zienswijze heeft niet geleid tot het aanbrengen van wijzigingen in het vastgesteld plan.

Wijzigingen

De bij de vaststelling doorgevoerde wijzigingen hebben betrekking op het besluit. Aan het besluit zijn voorwaarden gesteld omtrent de duurzame kwaliteitsverbetering in het landelijk gebied. Tevens heeft het college besloten geen exploitatieplan vast te stellen, nu het initiatief valt onder artikel 6.2.1. a Besluit ruimtelijke ordening.

Inzage

Het gewijzigd vastgesteld wijzgingsplan ligt ter inzage met ingang van donderdag 2 juni 2011 gedurende zes weken tijdens openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en ’s woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur) in het gemeentehuis van Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen. Het wijzgingsplan en het daarbij behorende besluit kunnen ook geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl.

Beroep

Degene die omtrent het ontwerpwijzigingsplan tijdig zijn zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college kenbaar te maken, kan gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.Voor zover het wijzigingen betreft, die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht, kan eenieder (mits belanghebbend) beroep instellen. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven