Omgevingsvergunning Kommisjewei 28, Opeinde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Smallingerland hebben een omgevingsvergunning verleend voor de herbouw van een schuur van een bouwbedrijf aan de Kommisjewei 28 te Opeinde, waarbij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van het bestemmingsplan wordt afgeweken (vroeger projectbesluit).

De verleende omgevingsvergunning ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Daarnaast is de omgevingsvergunning te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0090.PB2011BGB007-0401. De gemeente Smallingerland importeert dit digitaal plan daarnaast in een eigen viewer op haar website http://www.smallingerland.nl/eCache/60560/Bestemmingsplannen_online.

Ter inzage liggende stukken: de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken

Inzage- en reactietermijn: stukken liggen tot en met 23 juni 2011 ter inzage.

Reactiemogelijkheid: Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de bovengenoemde termijn een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswizjen in te brengen. Als het besluit afwijkt van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen kunt u als u geen zienswijzen heeft ingediend, beroep instellen voorzover het beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

Het besluit treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven