Bestemmingsplan ‘Enschede-Noord’ onherroepelijk van kracht

Burgemeester en Wethouders maken op grond van artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Enschede Noord’ onherroepelijk van kracht is geworden.

Het onderhavige bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de wegen Vanekerstraat, Voortsweg, Voortmansweg aan de de noordzijde, door de Oldenzaalsestraat aan de oostzijde, door de Lasondersingel aan de zuidzijde en aan de westzijde de wegen Deurningerstraat en Weerseloseweg. Hiervan is uitgezonderd het plangebied waarvoor het bestemmingsplan ‘Roombeek’ geldt. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd het gebied van een actuele juridisch-planologische regeling te voorzien.

De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het beroep dat ingesteld is tegen het bestemmingsplan ‘Enschede Noord’ op 21 maart 2011 ongegrond verklaard. Van de mogelijkheid tot het indienen van een verzetschrift naar aanleiding van deze uitspraak is geen gebruik gemaakt.

Het bestemmingsplan ‘Enschede Noord’ kan worden ingezien bij de balies van de afdeling Publieksdienstverlening Frontoffice in het Stadskantoor (Hengelosestraat 51). Openingstijden: maandag alleen op afspraak van 11:00–16:00 uur, dinsdag t/m vrijdag vrije inloop en op afspraak van 08.30–12.00 uur. Donderdagavond vrije inloop van 17.00–19.30 uur. Een afspraak kunt u telefonisch maken via 14053.

Tegen dit bestemmingsplan kan geen bezwaar of beroep meer worden ingediend.

Naar boven