Ontwerpbestemmingsplan ‘Moerkapelle Dorp’

Burgemeester en wethouders van Zuidplas maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Met ingang van 1 juni 2011 (tot en met 13 juli 2011) ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Moerkapelle Dorp’ met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied bestrijkt het dorpsgebied van Moerkapelle, inclusief de Oranjestraat en het bedrijventerrein van Moerkapelle.

Ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de termijn waarin het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage heeft gelegen zijn een aantal inspraakreacties ingediend. Deze inspraakreacties hebben deels geleid tot wijzigingen binnen het plan. Van de wijzigingen die zijn doorgevoerd kunt u kennis nemen in het ontwerpbestemmingsplan dat per 1 juni 2011 ter inzage gaat.

Ter inzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 1 juni 2011 gedurende 6 weken (t/m 13 juli 2011) ter inzage in het raadhuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuis-plein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn gedurende deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl?/planidn=NL.IMRO.1892.BpMoerkapelleDorp-Ow1 Het plan is ook te downloaden vanaf de .FTP server van de gemeente Zuidplas (http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl onder nummer NL.IMRO.1892.BpMoerkapelleDorp-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl) is het plan tevens als pdf-bestand in te zien onder de button ‘plannen en projecten’ onder het kopje ‘bestemmingsplannen in voorbereiding Moerkapelle’.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kan door eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan de gemeenteraad van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Fassotte-Bams, telefoonnummer (0180) 639 963.

Zuidplas, 1 juni 2011

Naar boven