Ontwerpbesluiten coördinatie bestemmingsplan en andere besluiten Vlietwijk KEEL-gebied

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken bekend dat vanaf dinsdag 7 juni 2011 in de hal van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten ontwerpen ter inzage liggen van:

  • het bestemmingsplan Vlietwijk KEEL-gebied;

  • de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen voor 23 sociale huurwoningen (gestapeld) en 17 grondgebonden koopwoningen;

  • het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor het wegverkeerslawaai voor 8 woningen aan het Professor Kamerlingh Onnesplantsoen.

De besluiten worden met toepassing van § 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het KEEL-gebied in Voorschoten wordt grofweg begrensd door het Professor Kamerlingh Onnesplantsoen, de Professor Einsteinlaan, de Professor Enthovenlaan en het Jan van Goyenplantsoen.

Tijdens de terinzagelegging tot en met maandag 18 juli 2011 kan iedereen zienswijzen naar voren brengen op de ontwerpbesluiten. Burgemeester en wethouders betrekken de zienswijzen bij hun besluiten. Indiening van zienswijzen is in beginsel een voorwaarde om beroep in te kunnen stellen als besluiten zijn vastgesteld.

Schriftelijk kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij burgemeester en wethouders (postbus 393, 2250 AJ Voorschoten). Mondeling kan dat tijdens een hoorzitting waarvan tijd en plaats nog bekend zullen worden gemaakt. Vanaf 7 juni kunt u informeren via tel. 071-560 07 52.

Naar boven