Vastgesteld wijzigingsplan ‘Komplan 2e herziening, ten behoeve van de reconstructie van de Jan van der Heydenstraat’

Hierbij maakt het college van de gemeente Lansingerland overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het wijzigingplan ‘Komplan 2e herziening, ten behoeve van de reconstructie van de Jan van der Heydenstraat’ door het college is vastgesteld op 24 mei 2011.

Het wijzigingsplan is gewijzigd vastgesteld. De zienswijze van reclamant heeft aanleiding gegeven om de verbeelding aan te passen zodat in de gewijzigde situatie een ruimere mogelijkheid tot het aanleggen van een voetpad is opgenomen.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plan betreft de planologisch-juridische regeling ten behoeve van het aanlegen van een fiets- en voetpad nabij de kruising Jan van der Heydenstraat – Hoefweg te Bleiswijk.

Procedure

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van maandag 6 juni 2011 tot en met maandag 18 juli 2011 (6 weken) inzien bij de balie in het SPiL Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. De balie is geopend op werkdagen vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur, op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

De stukken (PDF) zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl → wonen en omgeving → bestemmingsplannen → lopende procedures Bleiswijk.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

U bent belanghebbende als u:

  • tijdig een zienswijze naar voren hebt gebracht;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze over het ontwerpplan naar voren hebt gebracht;

  • door een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan in een ongunstiger positie wordt gebracht.

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de terinzagelegging, dus op dinsdag 7 juni 2011. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf dinsdag 19 juli 2011.

Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven