Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Bunnik 2011

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van 3 juni 2011 gedurende zes weken (tot en met 14 juli 2011) het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Bunnik 2011, het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

De gemeente Bunnik heeft het bestemmingsplan Buitengebied 2009 herzien. Het betreft in overwegende mate een reparatie van dit plan. Ook zijn de laatste beleidsontwikkelingen verwerkt, alsmede de uitspraak van de Raad van State van 23 maart 2011. Tot slot is het bestemmingsplan aangepast aan de digitale verplichtingen die voortkomen uit de Wet ruimtelijke ordening. De gemeente Bunnik heeft met dit nieuwe bestemmingsplan Buitengebied voor de komende planperiode een actueel plan toegesneden op inwoners en gebruikers van het buitengebied.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Bunnik. Ga naar www.bunnik. ‘nl, onder ‘Gemeentelijk beleid’, en dan doorklikken naar ‘Ruimtelijke plannen’.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Zienswijze indienen

Van 3 juni 2011 tot en met 14 juli 2011 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer M. H. verveer van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 659 4883 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Inloopavond

Gedurende de periode van terinzagelegging zal een inloopavond georganiseerd worden. Deze zal plaatsvinden op woensdag 8 juni 2011 van 19:00 uur tot 21:30 uur in de hal van het gemeentehuis.

Naar boven