Bestemmingsplan ‘Buitengebied Ambt Delden, herziening Azelo 2010’ onherroepelijk.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat het door de gemeenteraad bij besluit van 8 februari 2011 vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied Ambt Delden, herziening Azelo 2010’ onherroepelijk is geworden.

Het plan voorziet in:

  • Het beëindigen van het agrarische bedrijf aan de Blokstegenweg 1e, Kuipersweg 3, Kuipersweg 6 en Kuipersweg 9;

  • Het omzetten van het agrarische bedrijf aan de Kuipersweg 5 in een paardenhouderij, waarbij de intensieve tak wordt beëindigd;

  • Het omzetten van het agrarische bedrijf aan de Kuipersweg 4 naar een extensief bedrijf;

  • Het realiseren van boerderijkamers en theeschenkerij aan de Kuipersweg 9;

  • Het realiseren van een nieuw landgoed en natuurontwikkeling aan de Blokstegenweg;

  • Het toekennen van de bestemming vishandel aan de Blokstegenweg 3 en het wijzigen van de begrenzing van het bouwvlak;

  • Het realiseren van 2 compensatiekavels aan de Kuipersweg tegenover Kuipersweg 5A en 1 compensatiekavel tussen Kuipersweg 5A en 7;

  • Het realiseren van 2 compensatiekavels aan de Secretaris Engelbertinkstraat, hoek Blokstegenweg, de herbouw van een voormalige boerderij als woning en het toekennen van een ontheffingsmogelijkheid voor een extra compensatiekavel, nadat een aanvullende rood-voor-rood-overeenkomst is ondertekend.

Het vastgestelde plan heeft met ingang van 31 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage gelegen. Omdat van de daarbij geboden mogelijkheid beroep in te stellen c.q. een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State geen gebruik is gemaakt, is het bestemmingsplan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is afgelopen, te weten 12 mei 2011 in werking getreden.

Het bestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor eenieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het onherroepelijke bestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.BGxAMBxAzeloRvR-OH10.

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.BGxAMBxAzeloRvR-OH10. Deze bestanden kunnen als ondergrond worden gebruikt bij het maken van bijvoorbeeld een bouwplan.

1 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

J.H.A. Goudt,

burgemeester.

G. van Hofwegen,

secretaris a.i.

Naar boven