Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009 (artikel 3.8)

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009’ met de bijbehorende stukken met ingang van 6 juni 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt (tijdens kantooruren, alsmede op maandagavond tussen 17.00 en 20.00 uur) bij de afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, kamer 1.08. Tevens kunt u dit voorontwerpbestemmingsplan downloaden vanaf onze website www.wieringermeer.nl (onder het kopje inwoner, ruimtelijke planning, bestemmingsplannen in procedure) en de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0463.BPLG2009-on01.

Het plangebied betreft het hele grondgebied van de gemeente Wieringermeer met uitzondering van Waterpark Wieringermeer, de 4 dorpen, het Agriport gebied en Robbenplaat-zuid. Met dit bestemmingsplan wordt het buitengebied van de Wieringermeer voorzien van een actueel planologisch regime. Het ontwerp van het bestemmingsplan bevat een toelichting, een verbeelding en regels, betrekking hebbende op zowel het gebruik van de gronden en opstallen als de toegestane bebouwing.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen.

U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009’. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via doorkiesnummer 0227-606335 een afspraak worden gemaakt.

Naar boven