Vaststelling bestemmingsplan Roggebroek – Stavoren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest Fryslân maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Súdwest Fryslân bij besluit van 28 april 2011 het bestemmingsplan Roggebroek – Stavoren ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud

Het bestemmingsplan geeft een juridisch-planlogische regeling voor de herinrichting van jachthaven/camping de Roggebroek te Stavoren en maakt het mogelijk om stacaravans te vervangen door recreatiewoningen. Het bestemmingsplan bevat een toelichting, bijlagen, regels en een verbeelding (plankaart).

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 7 juni 2011 t/m maandag 18 juli 2011 voor eenieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het vastgestelde plan is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/vastgesteld en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

De digitale planbestanden van het bestemmingsplan Roggebroek – Stavoren zijn te downloaden op de volgende weblocatie: http://diensten.iszf.nl/swf/ro-online/upload/477180F9-A796-44D6-A3A3-400071480B04

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s Gravenhage door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het bestemmingplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven