Omgevingsvergunning Blauwe Vogelweg 4

De omgevingsvergunning Blauwe Vogelweg 4 (NL.IMRO.0546.PB00019-0301) is op 12 mei 2011 ongewijzigd verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de vergroting van de garage t.b.v. de functiewijziging naar bed&breakfast.

Ter inzage en te koop

De digitale versie van de omgevingsvergunning is raadpleegbaar op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening.

Een papieren versie van de omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 30 mei 2011 zes weken ter inzage:

  • in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1), maandag t/m donderdag van 8.30–17.00 uur en op donderdag ook van 17.00–20.00 uur

  • bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72), maandag t/m donderdag van 9.00–16.00 uur en vrijdag van 9.00-12.00 uur.

Op verzoek kan tegen kostprijs de papieren versie gekocht worden bij de informatiebalie van het stadhuis en het Servicepunt Bouwen en Wonen. Er wordt op gewezen dat bij verschillen tussen het digitale en het papieren besluit, het digitale besluit het geldige besluit is.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen:

  • die tijdig een zienswijze tegen de omgevingsvergunning naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad van Leiden;

  • die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen de omgevingsvergunning in te stellen.

Het beroep richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak, Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening.

Inwerkingtreding

Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning treedt in werking de dag na afloop van de genoemde inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzagetermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen tel. (071) 5165502, maandag t/m donderdag van 9.00–16.00 uur, vrijdag tot 12.00 uur, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven