Ter inzage vanaf 1 juni ontwerpbestemmingsplan Onnen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van woensdag 1 juni 2011 het ontwerpbestemmingsplan Onnen zes weken (t/m 12 juli 2011) ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan Onnen

Het voorontwerpbestemmingsplan voorziet in de vastlegging en regeling van de bestaande situatie voor wat betreft bebouwing en gebruik. Daarnaast is het 2005 vastgestelde nieuwbouwplan Bareldsteeg opgenomen in dit plan.

Het ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan Onnen dat met ingang van 8 oktober 2010 zes weken ter inzage heeft gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan Onnen is naar aanleiding van de inspraakreacties, overlegreacties van instanties en ambtshalve aanpassingen op onderdelen gewijzigd ten opzichte van het ter inzage gelegde voorontwerpbestemmingsplan.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Onnen ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.haren.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling, Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van de gemeente Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P.G. Teerhuis, telefoonnummer 050 53 39 925 of met de heer W. Holtjer 050 53 39 911 of gemeente@haren.nl.

Naar boven