Ontwerpbestemmingsplan ‘Pietersbierum – Hearewei 5’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0070.BPBUIHEAREWEI52010-ONT1 (Pietersbierum – Hearewei 5) met bijbehorende stukken met ingang van 2 juni 2011 gedurende zes weken voor eenieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (Harlingerweg 18 te Franeker) bij de afdeling Bouwen en Milieu ter inzage ligt. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen digitaal beschikbaar via www.franekeradeel.nl.

Dit bestemmingsplan vormt het juridisch-planologisch kader waarbinnen een paardenbak ter plaatse mogelijk wordt gemaakt. Het plangebied is gelegen aan de Hearewei 5 te Pietersbierum (kadastraal bekend gemeente Sexbierum, sectie F, perceelnummer 480) alsmede deels het aangrenzende perceel gelegen ten zuiden van de woning (kadestraal bekend gemeente Sexbierum, sectie F, perceelnummer 481).

Tijdens de termijn van terinzageligging van het plan kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de Gemeenteraad, Postbus 58, 8800 AB FRANEKER.

Degene die mondeling zijn zienswijze kenbaar wil maken kan zich, gedurende de termijn van terinzagelegging van het plan, wenden tot mevrouw A.M. Alma van de afdeling Bouwen en Milieu (telefoon 0517-380448).

Naar boven