Vestiging voorkeursrecht Selissen en omgeving

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel maken op grond van artikel 5, lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat de raad van de gemeente Boxtel op 31 mei 2011 op grond van het bepaalde in artikel 2 van de Wvg heeft besloten om gronden aan te wijzen waarop de artikelen 10 tot en met 24, 26 en 27 Wvg van toepassing zijn. De gronden zijn gelegen in het gebied dat plaatselijk bekend is als Selissen en omgeving. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking één dag na publicatie in de Staatscourant, dus op 2 juni 2011.

Inzage

Het besluit ligt tezamen met verdere bijbehorende kadastrale tekeningen en een lijst van de percelen met aanduidingen en relevante gegevens met ingang van maandag 6 juni 2011 ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur. De stukken kunnen ook worden ingezien buiten deze tijden na een telefonische afspraak met mevrouw F. Verstraten van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel, (0411) 65 52 39. Op donderdag 2 juni 2011, Hemelvaartsdag, en op vrijdag 3 juni 2011 is het gemeentehuis gesloten.

Vanaf vrijdag 3 juni 2011 liggen de stukken ook ter inzage in de bibliotheek aan de Burgakker 4.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken na deze publicatie in de Staatscourant bij burgemeester en wethouders van Boxtel een bezwaarschrift indienen tegen het genomen besluit.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten:

  • a. de naam en adres van de indiener

  • b. de dagtekening

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en

  • d. de gronden van het bezwaar.

Het bezwaarschrift kunt u sturen naar Burgemeester en wethouders van Boxtel. Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Indien belanghebbende bezwaar heeft ingediend kan hij/zij ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Boxtel, 31 mei 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel,

de secretaris,

J.K. Fraanje.

De burgemeester,

F.H.J.M. van Beers.

Naar boven